Menu Premium

2K Games kondigt Mafia 3: Rivals aan voor iOS en Android

Sjaak Verbon 22/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

2K Games heeft bekendgemaakt dat er ook een mobile game van Mafia 3 gaat uitkomen voor iOS en Android, genaamd Mafia 3: Rivals. Het gaat om een ‘battle rpg’ waarin jij een eigen syndicate kan opbouwen tot maar liefst 40 man.

Mafia 3: Rivals zal zich net als Mafia 3 ook gaan afspelen in New Bordeaux. In deze game ervaar jij alles in een compleet nieuw perspectief en zal het mogelijk zijn om je op te werken naar de top van de criminele onderwereld. Het is mogelijk om bezittingen over te nemen en loot te verzamelen (inclusief wapens en voertuigen) en daarmee de andere maffia in de stad het leven zuur te maken.

In deze game kun je jouw tegenstanders verslaan middels battle RPG combat. Het is mogelijk om mensen te rekruteren voor jouw crew en ze te trainen tot top criminelen. Dit kun je samen met je vrienden doen. Op de website van de game kan jij je nu alvast aanmelden, zodat je in-game bonussen kan krijgen wanner de game uit komt.

Mafia 3: Rivals komt op 7 oktober uit voor iOS en Android. Z’n grote broer Mafia 3 verschijnt ook op 7 oktober voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Kijk jij uit om deze mobiele Mafia-game samen met jouw vrienden te gaan spelen? Laat het hieronder weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch