Menu Premium
Loading...

Mafia 3 Inside Look – Re-imagining New Orleans 1968 Trailer

Mark Bischoff 11/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen week op de Gamescom in Keulen onthulde 2K de eerste beelden van het langverwachte Mafia 3. In een zeer sfeervolle CGI trailer maakten we al kennis met het nieuwe hoofdpersonage in de vorm van Lincoln Clay en was ook Vito uit de vorige Mafia-games even te zien. Ook het decor van de nieuwe Mafia heeft zich verplaatst en zal zich in plaats van New York nu in New Orleans gaan afspelen. Over deze nieuwe locatie heeft 2K vandaag een trailer vrijgegeven met een ‘inside look’ over het New Orleans wat de uitgever gecreëerd heeft.

In de trailer geeft executive producer Andy Wilson onder andere aan dat ze een fictieve versie van New Orleans uit 1968 hebben gemaakt, maar dat er wel genoeg referenties zullen zijn naar diverse gebeurtenissen die zich in die tijd hebben afgespeeld. Dit is daarnaast ook te merken aan de muziek die in de game te horen zal zijn. Zo konden we in de eerste trailer al genieten van All Along The Watchtower van Jimi Hendrix, maar zullen ook de Rolling Stones hun opwachting gaan maken. Als de muziek en setting dan straks samenkomen zal de toon in ieder geval gezet zijn voor een geweldig verhaal in de wereld van Mafia volgens 2K Games.

Mafia 3 zal in 2016 verschijnen op de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Kan jij niet wachten om op de klanken van de Stones door de straten van New Orleans te scheuren? Laat het ons weten in de comments!

Mafia 3 Inside Look - Re-imagining New Orleans 1968 Trailer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch