Menu Premium

Maak N7 outfits vrij voor Dead Space 3 met een Mass Effect 3 save file

Gamekings Redactie 22/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mass Effect 3 en Dead Space 3, het zijn beide sci-fi games, maar toch zijn ze heel anders. Er is op het bad-ass ‘in de ruimte’ gehalte na nog iets wat de twee gemeen hebben. En dat is Commander Shepard’s Normandy outfit. Isaac en Shepard delen blijkbaar dezelfde garderobe. Benieuwd hoe je Isaac in het kekke pakje van Shepard hijst? Maak N7 outfits vrij voor Dead Space 3 met een Mass Effect 3 save file.

Niet alleen Isaac, maar ook zijn nieuwe partner John Carver mag de outfit dragen. Dus waarschijnlijk is het mogelijk om in co-op mode rond te rennen en Necromorphs te knallen als een N7 duo. Om de N7 set te unlocken hoef je niet veel te doen. Als je Dead Space 3 koopt, is het alleen even checken of er een Mass Effect 3 save file op je harde schijf staat. Als dit klopt, dan krijg je de ME3 bonus. Deze is beschikbaar voor alle platformen waarop Dead Space 3 uitkomt: PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Nu is zo’n bonus natuurlijk heel tof, maar kan de N7 kledij eigenlijk wel toppen aan de überbrute harnassen uit Dead Space?

Vanaf gisteren is voor de liefhebbers wereldwijd de demo van het derde Dead Space deel te downloaden op de Xbox 360 en PlayStation 3. Na dit voorproefje van de sci-fi horror shooter is het nog even wachten tot 5 februari voor Amerika en 8 februari in Europa voordat de game in de winkel ligt. Maar die twee en een halve week gaat niemand dood aan, toch? De dagen daarna, tsja, dat ligt er aan of je de Necromorphs een kopje kleiner kan maken. Anders ben je ruimtevoer.

Maak N7 outfits vrij voor Dead Space 3 met een Mass Effect 3 save file

Maak N7 outfits vrij voor Dead Space 3 met een Mass Effect 3 save file

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch