Menu Premium

Maak kennis met de familie “De Rune” uit A Plague Tale: Innocence

Hylke Haagsma 15/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Asobo Studio heeft enkele nieuwe afbeeldingen vrijgegeven van A Plague Tale: Innocence. In mooie afbeeldingen zien we de familie van het hoofdpersonage Amicia. De familie “De Rune” bestaat uit vier personen. De nobele Franse familie leeft een gelukkig leven totdat… Tsja.. dat gaan we vast en zeker in de game zien, en daar moeten we nog eventjes op wachten.

De pest

De game speelt zich af in een tijd dat de pest doodsoorzaak nummer 1 was in Europa. Het oude Frankrijk is de setting van de game en is bezaaid met duizenden ratten. Het bouwt rustig op, maar op een gegeven moment zullen er duizenden ratten tegelijk te zien zijn in de game. Daarnaast is ook de inquisitie een dreiging die achter je aan zitten. Om een mysterieuze reden… De game doet denken aan The Last of Us, maar dan in de middeleeuwen. Het is een zeer verhalende game en bevat verschillende stealth-mechanieken. Amicia en haar broertje zijn slechts kinderen en kunnen zich dus niet met veel kracht weren, ze zullen slim moeten zijn. De game is niet opgemerkt door veel gamers maar komt volgende maand al uit. Op 14 mei om precies te zijn.

Ga jij de game checken?

Uit een eerdere poll gehouden op Gamekings is gebleken dat de game absoluut geliefd is bij een deel van onze community. 41.67% van de mensen die de poll hebben ingevuld gaan de game zeker weten checken. 52.08% wacht even de reviews af en slechts 6.25% laat de game sowieso even aan zich voorbij gaan. En jij? Ga jij de game checken? We zijn benieuwd waarom deze game je enorm tof lijkt of juist helemaal niet. Laat het ons weten in de comments. Daar mag je ook al je vragen stellen!

Hugo

Het jongere broertje Hugo.

De vader van het gezin

 

 

En hoofdpersonage Amicia!

De moeder van de familie “De Rune”

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch