Menu Premium

Lumberjack Simulator voor PlayStation 4 en Xbox One aangekondigd

Gamekings Redactie 24/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alle houthakkers in spe, opgelet! Nadat er al voor een hele zooi aan activiteiten simulatie games uit zijn gekomen, ik noem een Flight simulator, Train simulator en zelfs een heuse Farm simulator, is het nu de tijd aan de echte Lumberjacks onder ons om de mouwen op te stropen.

In Professional Lumberjack 2016 is het mogelijk om je helemaal uit te leven in het bos. Takken los rossen, kettingzagen aan jekkeren en boomstammen stapelen. Voor de echte gamer die van de natuur houdt, maar eigenlijk niet achter zijn beeldscherm vandaan durft te komen, lijkt dit toch wel de oplossing te zijn. De game valt in dezelfde straat als de Professional Farmer 2016, die er ook aan zit te komen en het principe van de game is dan ook hetzelfde. In plaats van het runnen van je eigen boerderij, run je nu je eigen zagerij.

Op elk potje past een dekseltje en zo zijn er ook voor deze game mensen die dit graag willen meemaken. De game komt op 30 november uit op de PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 en de Wii U.

Bron: Mcvuk

Lumberjack Simulator voor PlayStation 4 en Xbox One aangekondigd

Lumberjack Simulator voor PlayStation 4 en Xbox One aangekondigd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch