Menu Premium

Lords of the Fallen verschijnt 31 oktober

Gamekings Redactie 09/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie er na Dark Souls II nog niet genoeg van heeft om keer op keer onder de zoden te worden geschoffeld door een keur aan verschillende monsters, heeft iets om naar uit te kijken. Lords of the Fallen, een role-playing game die wordt ontwikkeld door Deck13 en wordt uitgegeven door CI Games, is namelijk een game die veel gemeen heeft met de eerder genoemde game. Mocht je het zien zitten om door kerkers te ploeteren en allerlei gespuis aan gort te meppen (of door ditzelfde gespuis van ledematen te worden ontdoen), dan kun je vast een kruisje zetten bij Halloween: Lords of the Fallen verschijnt namelijk op 31 oktober.

In de game speel je met protagonist Harkyn, een crimineel die een laatste kans krijgt op verlossing voor zijn daden. Net wanneer dit op het punt staat te gebeuren, wordt de aarde aangevallen door een zooitje oude goden. Zul je net zien. Harkyn en zijn mentor Kaslo krijgen vervolgens de opdracht om de goden weer terug te schoppen naar waar ze vandaan komen. Goed, het verhaal zal geen prijzen winnen, maar de kracht van de game ligt dan ook in de bikkelharde combat.

Zoals gezegd, doet de game denken aan de Dark Souls-serie. In de officiële trailer op de website zien we hoe Harkyn herhaaldelijk poogt om hetzelfde monster aan stukken te hakken, maar hier miserabel in faalt. Tegen het einde van de trailer krijgen we de tekst “Every victory is born from defeat” te zien. Het lijk er sterk op dat ook bij deze game de makers tot doel hebben om je, nadat je hoofd voor de zoveelste keer van je romp is getrokken, te laten huilen in een hoekje om vervolgens weer met hernieuwde moed een poging te doen de rollen om te draaien.

Halloween draait dit jaar niet alleen maar om verkleedfeestjes en iedereen die  in het bezit is van een PC, PlayStation 4 of (tegen die tijd) een Xbox One én zin heeft in een nieuwe RPG, kan deze game in de gaten blijven houden. Pas wel op dat je de volgende dag geen nieuwe controller hoeft te halen, omdat je je oude uit pure frustratie door het raam hebt gesmeten.

Lords of the Fallen verschijnt 31 oktober

Lords of the Fallen verschijnt 31 oktober

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch