Menu Premium
Loading...

[Redactie] Vandaag Livekings!

Gamekings Redactie 13/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gaat het ‘m worden vanavond? Nemen we glorieus wraak voor de pseudo-overwinning van Denemarken, of gaan we glorieloos ten onder tegen de de B-natie die Duitsland heet? Wat er ook mogen gebeuren, vanmiddag zijn we er om je te ondersteunen met een gloednieuwe Livekings.

Tussen 16:00 en 18:00 zijn we er om met je mee te juichen, want wij zijn er zeker van dat Duitsland in het stof gaat bijten. En welke game kunnen we dan beter spelen dan UEFA EURO 2012? Mochten we toch verloren hebben, spelen we ook nog een potje Duke Nukem Forever om de frustraties er uit te knallen. Als we dan uiteindelijk het voetbal zat zijn, racen we nog een aantal rondjes in Mario Kart 3DS. Kortom, een rijk gevulde aflevering en de ideale nabeschouwing van de wedstrijd van gisteravond.

Voor EURO 2012 en Duke Nukem wachten we je op met gamertag livekings01, en je kunt onze Mario Kart-vriend worden met friendscode 55-7229-1212-5356. Als je ons iets wil vertellen tijdens de uitzending doe je dat via #Gamekings. Dus verruil je oranje shirtje morgen heel even voor je Gamekings-tenue, en schakel in op de beste nabeschouwing die er is: Livekings!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch