Menu Premium

LittleBigPlanet Vita krijgt de Marvel Rush Mode

Gamekings Redactie 29/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het
De wellicht tot nu toe beste game voor de PlayStation Vita wordt ge-update; LittleBigPlanet Vita krijgt de Marvel Rush Mode. Het betreft hier een mini-game waarin de speler de mogelijkheid krijgt om met ‘ge-Sackiviceerde’ (nieuw woord voor de Van Dale?) versies van de bekende striphelden te spelen. Hierbij is het de bedoeling om parcoursen te doorkruisen terwijl je allerlei verschillende valkuilen moet zien te vermijden.

We hebben meteen even bij developer Tarsier gechecked of er al meer informatie over een eventuele releasedatum beschikbaar is, maar we moesten het doen met een welbekende “We will have an announcement soon!”. Beste dat je dus zelf even het nieuws op Gamekings.tv met regelmaat checkt (maar dat deed je toch al).

Nog even iets meer over de game zelf: Het wordt een arcade-achtige minigame waarbij het rennen vanzelf gaat, een beetje te vergelijken met Jetpack Joyride. Hoe verder je komt, hoe meer coins je verdient en met die virtuele munten kun je nieuwe personages en benodigdheden kopen. Het zou retevet zijn als je deze dingen dan kunt gebruiken in het hoofdavontuur zelf, maar dat is helaas nog niet bekend.
LittleBigPlanet Vita wordt zodoende een geinige game-mode rijker. Ga jij deze Marvel Rush Mode helemaal grijs spelen?
LittleBigPlanet Vita krijgt de Marvel Rush Mode
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch