Menu Premium
Loading...

LittleBigPlanet 3 on PlayStation 4 Trailer

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de trailers die gister werd laten zien tijdens de Sony persconferentie op de E3 2014, is die van LittleBigPlanet! De derde versie van deze game zit er aan te komen en bekijk hem nu alvast in de LittleBigPlanet 3 on PlayStation 4 Trailer.

Iedereen die LittleBigPlanet heeft gespeeld, is fan van die kleine poppetjes die op zichzelf, of samen, een level proberen door te komen. Al puzzelend begeef je jezelf door de levels en dat is ook iets wat deze game tekent. De LittleBigPlanet-serie oogt af en toe een beetje kinderlijk, maar is ook bij het volwassen publiek enorm populair. Wanneer je samen met een vriend probeert verder te komen in een level en hij doet een beetje vervelend, dan knal je gewoon een stikker op z’n knar, want zo doe je dat in LittleBigPlanet. Ook in dit nieuwste deel zal beschikken over de hoog nodige dosis lol en avontuur, iets wat we van deze serie natuurlijk gewend zijn, want je eigen fantasie staat toch wel een beetje centraal in deze game.

In november kunnen we aan de slag met LittleBigPlanet 3, welke overigens exclusief op de PlayStation 4 verkrijgbaar is. We komen binnenkort vast meer te weten over deze game en tot die tijd kunnen we genieten van de LittleBigPlanet 3 on PlayStation 4 Trailer.

nieuws_20140610lbp3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch