Menu Premium

LittleBigPlanet 3 is een weekje uitgesteld

Lisette Atsma 10/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja, je leest het goed. De populaire platformer en bouwer van PlayStation, LittleBigPlanet 3, heeft een hele kleine vertraging opgelopen. Het is niks wereldschokkends, want LittleBigPlanet 3 is maar een weekje uitgesteld. Er is dus geen man over boord. LittleBigPlanet 3 verschijnt nog steeds in dezelfde maand, alleen nu op 26 november.

Gezien de Amerikaanse releasedatum niet is verzet, is de kans groot dat ze gewoon de enorme game-dump van de voormalige releasedatum iets uit de weg wilden gaan. In de week van 19 november, wanneer de game eerst uit zou komen, gaan immers ook games als Dragon Age: Inquisition, Far Cry 4, GTA V en nog een hele reeks andere games uitkomen. Het is de drukste week met game-releases dit jaar. Geen wonder dus dat de makers van LittleBigPlanet 3 besloten hebben de lancering iets te vertragen, zodat ze niet zullen verdrinken tussen alle AAA-titels.

Door de releasedatum een week verder te plaatsen, kunnen ze de game uitbrengen zonder hele grote concurrentie. Waardoor volgens Sony meer mensen geïntroduceerd kunnen worden aan de wereld van Sackboy. De nieuwe releasedatum voor LittleBigPlanet 3 valt nu dus op woensdag 26 november, vanaf wanneer de game beschikbaar zal zijn op de PlayStation 3 en PlayStation 4.

LittleBigPlanet 3 is een weekje uitgesteld

LittleBigPlanet 3 is een weekje uitgesteld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch