Menu Premium

Lionhead werkt aan iets nieuws

Gamekings Redactie 18/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gary Carr, opvolger van de meest ongeloofwaardige, maar misschien ook wel meest bijzondere ontwikkelaar van de gamewereld, Peter Molyneux, zegt dan toch eindelijk van Fable af te stappen. “Lionhead werkt aan iets nieuws en spannends”, aldus Carr.

“Als grote ontwikkelaar hebben we altijd wel een paar kleine teams die niet aan de grote games mee werken en zich kunnen focussen op andere projecten. Het is niet mogelijk iedereen met hetzelfde idee aan de slag te laten gaan, dat gaat vooruitgang van je games en studio tegen.” Wat die andere projecten zijn kan Carr niet zeggen, slechts dat ze er mee bezig zijn. Dit komt ons bekend voor, zou Peter alvorens Lionhead verlaten te hebben, Gary Carr de fijne kneepjes van het ‘teasen’ hebben geleerd? Daar lijkt het immers wel op.

Dat Lionhead dus aan een nieuwe titel werkt is zeker, maar of deze zal kunnen tippen aan de Fable franchise is verre van zeker. Misschien lag de kracht van de studio juist wel bij Molyneux, de man die na de release van zijn games, deze elke keer weer afkraakte en beloofde dat het volgende deel beter zou zijn. We zullen het zien, maar totdat Lionhead iets uit de doeken doet over hun nieuwe game, zal je het moeten doen met, mogelijk het laatste deel uit de toch wel epische Fable serie, Fable: The Journey.

Lionhead werkt aan iets nieuws

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch