Menu Premium

Lionhead Studios zag annulering Fable Legends niet aankomen

Andor Joosten 09/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het slechte nieuws omtrent Fable Legends is nog fris in het geheugen. De annulering van de game was echter niet alleen bij de gamers een verrassing. Lionhead Studios hoorde het namelijk ook pas tijdens een meeting, welke werd gehouden op hetzelfde moment dat het artikel over de annulering van Fable Legends online kwam te staan.

Zo had de community manager een post geplaatst op de forums over de voortgang van de game, slechts een paar uur voor de aankondiging van de annulering. Hierin zegt hij onder andere dat ze de game niet willen overhaasten en dat ze de game liever uitstellen dan afraffelen. Ook vermeldde hij dat ze de tijd namen om de alle feedback goed te implementeren.

Voor Creative Director David Eckelberry kwam het ook als een verrassing. Toen hem op Twitter werd gevraagd of het nieuws uit het niets kwam antwoordde hij: “Zo ongeveer, ja”. Ook tweet hij dat hij de dag ervoor nog een boeket bloemen kreeg van Microsoft om de geboorte van zijn dochter te vieren en dat hij zich afvraagt of het wel voor zijn dochter was.

Hoewel de annulering van Fable Legends definitief is, is de sluiting van de studio zelf nog altijd niet officieel wegens de Engelse wet. Gamers met toegang tot de beta kunnen tot 14 april om 16:00 Nederlandse tijd spelen. Zij die in aanmerking komen voor een terugbetaling zullen gecontacteerd worden via email.

Bron: wccftech.com

Lionhead Studios zagen annulering Fable Legends niet aankomen

Lionhead Studios zag annulering Fable Legends niet aankomen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch