Menu Premium

Lionhead nodigt klein groepje gamers uit voor Fable Legends beta

Lisette Atsma 16/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mocht je ingeschreven staan als mogelijke beta tester voor Fable Legends en een shitlading geluk hebben, ligt er misschien wel een uitnodiging klaar voor je om deel te nemen aan de eerste Fable Legends bèta. Je moet wel veel geluk hebben, want Lionhead nodigt maar een heel klein groepje mensen uit om deel te nemen aan deze eerste testronde.

Fable Legends is een multiplayer game die zich afspeelt in het Fable-universum, waarin vier spelers het op zullen nemen tegen een vijfde villain. Mochten er niet genoeg spelers zijn zal één van de rollen overgenomen worden door de AI. Het verhaal speelt zich 400 jaar voor de eerste Fable game af. De Heroes’ Guild bestond nog niet. Je kunt uit verschillende personages kiezen en zal gebaseerd zijn in Brightlodge, de stad welke als uitvalsbasis zal dienen.

Het is nog vroeg in de ontwikkeling van de game volgens Lionhead, maar ze willen graag de ideeën, feedback en suggesties van de gamers hebben, vandaar dat ze nu dus al een begin maken met bèta testen. Mocht je niets gehoord hebben, wees niet getreurd, later dit jaar willen ze de bèta participatie gaan uitbreiden.

Lionhead nodigt klein groepje gamers uit voor Fable Legends beta

Lionhead nodigt klein groepje gamers uit voor Fable Legends beta

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch