Menu Premium

Lidmaatschappen voor Battlefield in de toekomst?

Gamekings Redactie 15/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

EA overweegt voor toekomstige Battlefield games lidmaatschappen te introduceren. De mogelijkheid bestaat dus dat je in de toekomst ook voor Battlefield je zuur verdiende centjes mag uitgeven aan een abonnement met extra’s.

Patrick Sonderlund van EA liet tijdens een interview weten dat ze de mogelijkheden onderzoeken voor het introduceren van zulke lidmaatschappen. “We zijn, zoals alle bedrijven, op zoek naar manieren om het meeste uit onze investeringen te halen,” vertelde Sonderlund als aanvulling op het onderwerp. Wat zo’n lidmaatschap voor Battlefield zou kunnen inhouden is nog niet duidelijk.

Daarnaast meldde Patrick dat EA Battlefield 3 beschouwt als een full-time service voor zijn klanten. “We hebben personeel dat in Stockholm, Noord-Amerika en andere delen van de wereld 24/7 werkt aan Battlefield 3. Ze proberen de game constant te verbeteren met vraagstukken zoals: hoe spelen mensen de game? Hoe kunnen we de spel-ervaring verbeteren? Zijn er problemen met de servers? Al dat soort zaken,” aldus Sonderlund.

Het zou in ieder geval zomaar kunnen dat we in de toekomst ook voor Battlefield lidmaatschappen zoals Call of Duty Elite krijgen voorgeschoteld. Persoonlijk laat ik dat soort abonnementen links liggen en geniet ik van de game á la naturel.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch