Menu Premium
Loading...

Lego City Undercover Meet The Villains Trailer

Gamekings Redactie 28/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf vandaag ligt Lego City Undercover in de winkels, maar voordat je begint met spelen kun je eerst nog kennis maken met de slechteriken uit de game. We hebben eerder al kennis gemaakt met de good guys: Chase McCain, Chief Dunby en Frank Honey. Nu maken we ook kennis met de bad guys in de Lego City Undercover Meet The Villains Trailer.

Je krijgt alle vier de villains uit de game te zien. De Italiaanse maffiabaas Moe De Luca wordt in de trailer opgehaald met het verkeerde gevangenisbusje die bestuurd wordt door hoofdrolspeler Chase McCain. Na een achtervolging komt de eigenaar van een populair ijssalon, die daarnaast bijspijkert als bad guy, Vinnie Pappalardo aan bod. Hij is degene die Chase McCain zijn missies geeft wanneer hij undercover te werk gaat binnen de gangs. In de trailer betreft deze missie een diamantroof uit het grote Lego City Museum. De Chinese gangster en eigenaar van Chan’s Scrapyard, Chan Chuang zoekt iemand die geld kan gebruiken en heeft een lijstje voor hem klaar liggen met instructies hoe hij bij Chan geld kan verdienen. De grote bodybuilder Rex Fury, die in de game je grootste tegenstander is, zie je in de boeien geslagen worden wanneer Chase hem afleidt. Dit loopt alleen anders dan verwacht gezien de kracht van Rex Fury.

Lego City Undercover is geschikt voor een groot publiek. De game is bijvoorbeeld geschikt voor het jongere publiek, waar een GTA dat niet is. Het oudere publiek kan ook veel lol beleven aan deze Lego game die vol actie, humor en uiteraard de herkenbare Lego sfeer zit.

Lego City: Undercover Meet The Villains Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch