Menu Premium

Lara Croft and the Temple of Osiris Gold Edition aangekondigd

Karen Koch 08/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna twintig jaar na de release van de originele Tomb Raider, is de naam Lara Croft bij zo goed als elke gamer wel bekend. Of het nou games uit de hoofdserie zijn of spin-offs, de naam Lara Croft verkoopt goed. Zo goed zelfs, dat de nieuwste spin-off een speciale uitgave krijgt. Square Enix heeft de Lara Croft and the Temple of Osiris Gold Edition aangekondigd en daar zit veel leuks tussen voor de liefhebbers.

De archeologe naar wie de serie is vernoemd, heeft sinds haar eerste verschijning in 1996 een hele franchise om haar persona heen opgebouwd. Zoals bij elke grote franchise komen hier ook spin-offs bij kijken. Lara Croft and the Guardian of Light, welke in 2010 uitkwam, was de eerste Tomb Raider spin-off die niet de titel Tomb Raider aan zich had verbonden. Deze game heeft het uiteindelijk zo goed gedaan dat er nu een vervolg op komt, namelijk Lara Croft and the Temple of Osiris. Laatstgenoemde zal dit jaar nog uitkomen op de PlayStation 4, PC en Xbox One, maar volgens Square Enix krijgen alleen de PlayStation 4 en PC-versie een retail-uitgave en dus een Gold Edition. Xbox One-eigenaren moeten genoegen nemen met een digitaal exemplaar van de game.

De Gold Edition zal veel leuke extra’s voor de fans van mevrouw Croft bevatten, zoals een artbook, een wereldkaart en een klein beeldje van Lara. Ook zit er een Season Pass bij de Gold Edition inbegrepen die automatisch toegang biedt tot de DLC paketten die later uitkomen. Tot nu toe staan er voor de DLC al zes nieuwe kostuums en een aantal extra tombs op de planning.

Lara Croft and the Temple of Osiris is vanaf 9 december dit jaar te spelen. Dit kan dan op de PlayStation 4, PC of Xbox One, maar als je echt de speciale editie in huis wil halen zal je jezelf tot de eerste twee systemen moeten beperken.

Lara Croft and the Temple of Osiris Gold Edition aangekondigd

Lara Croft and the Temple of Osiris Gold Edition aangekondigd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch