Menu Premium

Laatste Max Payne 3 DLC verschijnt volgende week

Gamekings Redactie 17/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan alles komt een eind. Zo ook aan de toevoer van nieuwe DLC voor Max Payne 3, want de laatste Max Payne 3 DLC verschijnt volgende week. Negen maanden na de release van Max Payne 3 draait Rockstar de DLC-kraan van Max Payne 3 dicht. Wees niet getreurd, want Rockstar heeft zijn best gedaan om Max Payne 3 volwaardig af te sluiten.

De laatste DLC, genaamd Deathmatch Made in Heaven, wordt de laatste aanvulling op de multiplayer van de game. De DLC voegt een aantal nieuwe multiplayer modi toe. Deze bestaan uit zowel coöperatieve modi als competatieve modi. Ook zijn er nieuwe wapens, nieuwe items en nieuwe bursts waar je mee aan de slag kan gaan. Rockstar doet waar hij heer en meester in is en gaat niet dieper op de content van de DLC in. Afwachten dus maar.

We weten allemaal dat de Max Payne 3 om de single-player ervaring gaat en dat de multiplayer nauwelijks gespeeld wordt. Toch zijn er mensen die uren en uren hebben gestoken in de multiplayer. We mogen hier echt wel spreken van die-hard fans en voor deze die-hard fans doet Rockstar het allemaal.

Het duurt dus niet lang meer tot Max Payne tijdelijk met pensioen gaat. Aan de ene kant slecht nieuws, maar laten we het positief bekijken… Rockstar kan nu alle zeilen bijzetten om van GTA 5 de game der games te maken en om ons deze lente volledig weg te blazen.

De laatste Max Payne 3 DLC verschijnt volgende week dinsdag, 22 januari voor de Xbox 360 en PC bezitters. PlayStation 3 bezitters moeten helaas een weekje langer wachten, want voor jullie verschijnt de DLC pas op 30 januari. De DLC is voor noppes mee te pikken voor Rockstar Pass bezitters.  Ben jij een fanatieke Max Payne 3 multiplayer gamer?

Laatste Max Payne 3 DLC verschijnt volgende week

Laatste Max Payne 3 DLC verschijnt volgende week

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch