Menu Premium
Loading...

Kwalificeer voor de Just Dance 2017 World Cup en word de beste

Yannick van Doorn 17/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Altijd gedroomd van een leven in de spotlights? Kan je daarnaast ook nog een aardig dansje? Lees dan vooral door, want Ubisoft knalt de volgende trailer de wereld in. Trek je dansschoenen maar vast aan, hul jezelf in je favoriete dansoutfit, show je moves en kwalificeer je voor de Just Dance 2017 World Cup en word de beste. Wie weet mag jij je dan binnenkort wereldkampioen Just Dance noemen. Wat wil je nog meer?

Terwijl jij lekker in je woonkamer staat te swingen op je favoriete nummers kan jij je kwalificeren voor het derde Wereldkampioenschap Just Dance. In de trailer wordt jou uitgelegd wat je daarvoor moet doen. De wereldkampioen van afgelopen jaargang komt ook nog even aan het woord. Hij hoopt dat de Just Dance-familie door dit soort evenementen alleen maar groter wordt. Vorig jaar deden er alleen al 3500 dansers en danseressen mee.

Je kan jezelf kwalificeren door mee te doen aan live of online evenementen tussen 1 september van dit jaar tot 8 januari 2017. Voordat de game officieel in de winkels ligt is het eerste live evenement in São Paulo, Brazilië. Mocht je dat niet redden, wees dan niet getreurd, want ook Parijs en Oberhausen bieden jou nog de kans om jouw droom naar eeuwige dansroem waar te maken. Naast deze live evenementen zal er elke zondagavond van 6 november 2016 tot en met 8 januari 2017 online flink gebattled worden voor een plekje op de World Cup.

Op 27 oktober danst Just Dance 2017 de winkels in om jou je nieuwste dansmoves uit te laten proberen. De game verschijnt op de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, Wii U, Wii en PC. Geen enkel excuus dus om even lekker los te gaan. Word jij de nieuwe wereldkampioen Just Dance in 2017?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch