Menu Premium

Kom vandaag Watch Dogs op de PlayStation 4 spelen in Gamekings Studio!

Gamekings Redactie 25/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl heel veel mensen gewoon netjes tot dinsdag moeten wachten tot Watch Dogs uitkomt, hebben wij ‘m al speelbaar in Hoog Catharijne te Utrecht. Gisteren was het onwijs gezellig met Boris en Pascal, waardoor Pascal zo enthousiast is om vandaag ook langs te komen. Hij maakt het Brabants gezellig, want Dennis is ook van de partij. Met nog een extra dag Watch Dogs is Pascal dé persoon om al je vragen aan te stellen en je kunt ook zelf aan de slag. Kom vandaag Watch Dogs op de PlayStation 4 spelen in Gamekings Studio!

Er zijn al meerdere manieren waarop je nog vóór de releasedatum Watch Dogs kunt checken, maar uiteindelijk komt het er allemaal op neer dat het livestreams op afstand zijn. Dat is tof, maar eerlijk is eerlijk, het is toch nog beter als je zelf de controller in handen kan nemen. Dat begrijpen we bij Gamekings Studio maar al te goed, dus hebben we het voor elkaar gekregen dat jij gewoon kunt binnenlopen en met Watch Dogs aan de slag kunt op de PlayStation 4.

Het is niet zo dat we maar één console hebben staan met Watch Dogs, we hebben er meerdere. Je hebt dus sowieso de tijd om in de schoenen van Aiden Pearce te staan en Chicago te ontdekken. Ze hebben bij Ubisoft hun best gedaan om zoveel mogelijk van de stad hackbaar te maken, zodat er op elke hoek van de straat wel wat te doen is. Voorbijgangers hun informatie is te checken, stoplichten kunnen op groen gezet worden zodat auto’s op elkaar knallen en nog veel meer.

Dennis is meegenomen door Pascal naar Gamekings Studio en je kunt hen alle vragen stellen over Watch Dogs die je maar wilt. Ook zullen zij de bezoekers vragen gaan stellen over de game en die kunnen je toffe goodies van Watch Dogs opleveren. Nog een reden om er vandaag bij te zijn. Dus kom gezellig langs bij Gamekings Studio om Watch Dogs te spelen op de PlayStation 4!

Kom vandaag Watch Dogs op de PlayStation 4 spelen!

Kom vandaag Watch Dogs op de PlayStation 4 spelen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch