Menu Premium

Kom morgen naar de toffe Gamekings Studio Live show!

Karim Shehata 14/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat je deze titel hebt gelezen, krijg je natuurlijk al het ‘jeeeuuj’-gevoel. Wanneer je echter weet wat er morgen allemaal op je te wachten staat bij Gamekings Studio in winkelcentrum Hoog Catharijne te Utrecht, hou je het waarschijnlijk helemaal niet meer. Morgen is het namelijk tijd voor een gloednieuwe Gamekings Studio Live en net zoals bij de voorgaande edities van deze talkshow, kun je daar gewoon bij zijn. Dus kom morgen naar de toffe Gamekings Studio Live show!

Gamekings Studio Live van morgen wil je echt niet missen, want de wreedste prijsvragen en de interessantste gasten komen morgen aan bod tijdens onze live talkshow. Zo kun je iets tofs winnen van Capcom en ontvangen we tijdens de talkshow iemand van Ronimo, de studio die verantwoordelijk is voor games als Swords & Soldiers en Awesomenauts. Ronimo is overigens niet de enige studio die even komt buurten, want ook komen twee andere Nederlandse studio’s aan bod: Flow Studios en Speelbaars. Dit gehele spektakel begint morgen om 18:00 in Hoog Catharijne te Utrecht, natuurlijk in Gamekings Studio! Gamekings Studio zelf gaat overigens al twee uur eerder open morgen om 16:00, waar je meteen de tofste games kunt spelen en de bekende gezichten van Gamekings kunt aanschieten.

Wanneer al het bovenstaande je nog niet enthousiast genoeg heeft gemaakt om morgen een tripje naar Utrecht te maken, kan ik je vertellen dat het hier niet bij blijft. Dennis, JJ en Pascal, die al het bovenstaande morgen in goede banen leiden, gaan het namelijk ook nog even hebben over Watch Dogs. Daarnaast komt de E3 2014 natuurlijk steeds dichterbij en JJ zou JJ natuurlijk niet zijn als hij hier niet van alles over te melden en te bespreken heeft. Wil jij alles weten over Watch Dogs? Kan jij niet wachten op de aankomende E3 en heb je een passie voor indie-games? Kom morgen dan naar Utrecht en bezoek de Gamekings Studio Live show!

Wanneer je morgen overigens niet in de gelegenheid bent om te komen, hoef je niet bij de pakken neer te gaan zitten. De Gamekings Studio Live show wordt namelijk live uitgezonden op ons Twitch-kanaal en is daardoor dus gewoon te zien op Gamekings.tv! Natuurlijk is het wel gezelliger als je komt en heb je daar zelf natuurlijk ook meer aan, want in Gamekings Studio kun je ook aan de slag met de nieuwste en tofste games. Kom morgen naar de toffe Gamekings Studio Live show!

Kom morgen naar de toffe Gamekings Studio Live show!

Kom morgen naar de toffe Gamekings Studio Live show!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch