Menu Premium
Loading...

Kirby and the Rainbow Paintbrush Trailer

Andor Joosten 17/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De roze pluizenbal met honger, of in dit geval kleibal met honger, is toe aan een nieuw avontuur, ditmaal op de Wii U. Eerder was de Europese releasedatum al bekendgemaakt en nu krijgen we deze netjes voorgeschoteld door middel van een trailer.

Kirby and the Rainbow Paintbrush werd in eerste instantie aangekondigd onder de naam Kirby and the Rainbow Curse. Uiteindelijk bleek dat de game alleen zo ging heten in Noord-Amerika en dat wij precies dezelfde game onder een net iets andere naam te verwerken krijgen. Waarschijnlijk is deze keuze gemaakt omdat dit deel als vervolg op Kirby: Power Paintbrush is bedoeld, een game die in de Verenigde Staten de naam Kirby: Canvas Curse droeg.

In dit deel kan je door middel van het touchscreen op de Wii U GamePad een pad voor Kirby tekenen die het personage vervolgens volgen. Door deze begeleiding zal je Kirby het mysterie van de verloren kleuren van Dream Land laten oplossen. Kirby zou Kirby echter niet zijn zonder wat upgrades, want dit keer krijgt de roze bal hulp van drie specifieke Amiibo’s: Kirby, DeDeDe en Meta Knight. Zij zullen allen andere upgrades aan Kirby toevoegen.

Kirby and the Rainbow Paintbrush is vanaf 8 mei beschikbaar, exclusief voor de Wii U.

Kirby and the Rainbow Paintbrush Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch