Menu Premium
Loading...

Killzone: Shadow Fall E3 2013 Trailer

Gamekings Redactie 13/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zagen ‘m voor het eerst bij de onthulling van de PlayStation 4 in februari, maar Killzone: Shadow Fall mag natuurlijk ook op de E3 niet missen. Dus check de Killzone: Shadow Fall E3 2013 trailer.

In Killzone: Shadow Fall ga je naar een planeet genaamd Vekta, 30 jaar nadat het verhaal van Killzone 3 geëindigd is. De Helghast heeft toestemming gekregen van de Interplanetary Strategic Alliance (ISA) om op Vekta te gaan leven, nadat ze hun eigen planeet noodgedwongen ontvlucht zijn. Op Vekta leven ze, wonder boven wonder, in dezelfde stad als hun menselijke verwanten van de Vekta factie. Al moeten we daar wel bij zeggen dat een enorme muur de twee facties van elkaar scheidt.

Ondanks dat deze gigantische muur geplaatst is om de vrede tussen de beide facties te bewaren, zorgt deze juist voor extra spanningen. Aan jou, als een Shadow Marshal, de taak om de vrede tussen de facties te bewaren en een oorlog te voorkomen.

In de trailer zien we natuurlijk een hoop actie, geweld en brute wapens in combinatie met de meest prachtige omgevingen. Is het onze grootste, Nederlandse gamestudio gelukt een prachtige game neer te zetten? Check in ieder geval alvast de nieuwe footage van de PlayStation 4 launchgame in de Killzone: Shadow Fall E3 2013 trailer.

Killzone: Shadow Fall E3 2013 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch