Menu Premium
Loading...

Killzone: Mercenary Trailer

Gamekings Redactie 31/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Killzone staat bekend als een goedlopende franchise. Het heeft dan ook vele fans. Maar toch moeten we al enige tijd zonder een verse dosis Killzone om lekker in los te gaan. Gelukkig lijkt in de nieuwste toevoeging van de Killzone franchise meer dan genoeg te zitten om de komende tijd lekker in los te gaan. Ben jij klaar om missies te doen die gewone soldaten niet mogen, of kunnen? Dan moet je zeker op de play knop drukken en de Killzone: Mercenary trailer checken!

Mercenaries, je kent ze wel. Het leven van een piraat, maar dan op het land. Alles draait om geld. Dat is deze keer niet anders. Jij pakt je wapen op, kiest je doelstelling en gaat er achteraan. Als je dit lukt, heb je weer cash in handen en kun je jezelf voorzien van de nodige brute wapens. Stippel je plan uit, koop de vetste gear en ga voor de kill. Alles ligt nu in jouw handen. Dat ligt het letterlijk. Want waar je voorheen achter je TV zat, kun je vanaf nu Killzone spelen op je PlayStation Vita in de vorm van de nieuwste toevoeging: Mercenary. Het lijkt een rare keuze om voor de PlayStation Vita te kiezen als platform. De verkopen liggen niet bepaald hoog en de markt valt enigszins tegen. Maar SCE Cambridge Studio, ook wel bekend als Guerilla Cambridge, wil de kracht van de PlayStation Vita bewijzen met deze grote game.

Of dat lukt, weten we nog niet, maar veelbelovend is het zeker. Wat denk jij? Wordt dit de opleving van de PlayStation Vita en ga jij er één halen? Of is het een zoethoudertje voor de mensen die de PlayStation Vita al hebben? Voordat je een oordeel geeft, mag je natuurlijk niet vergeten de Killzone: Mercenary Trailer te checken. Dennis heeft de game stiekem al gespeeld, dus bekijk ook zijn eerste indrukken in de Killzone: Mercenary Hands-on.

Killzone: Mercenary Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch