Menu Premium
Loading...

Killer is Dead Debut Trailer

Gamekings Redactie 18/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Grasshopper Manufacture, onder leiding van genie Suda51, maakt al sinds de allereerste PlayStation games. Na een verbluffend aantal van maar liefst 23 games, komen ze met een nieuwe game. Kill is Dead is de laatste toevoeging in deze unieke Grasshopper familie. Benieuwd naar de game? Check dan snel de Killer is Dead Debut Trailer.

Je speelt Mondo Zappa, een 35 jaar oude man. Ondanks zijn leeftijd is hij nog altijd een huurmoordenaar. Het bedrijf waar hij voor werkt, staat onder leiding van iemand die deels cyborg is. Killer is Dead speelt zich dus in de toekomst af. Mondo is een beetje een buitenbeentje dat zich goed tussen de mensenmassa kan mengen en het kwaad in de wereld uitschakelt. Zoals zo vaak in een Japanse game van Grasshopper’s makelij gaat dit gepaard met veel bloed en over de top actie. Ben jij klaar om de strijd aan te gaan met toekomstig gespuis en ze een lesje te leren met de nodige munitie en, hoe kan het ook anders, een vlijmscherpe katana. Doorzeef, hack, slash en kill al je vijanden op de meest brute manieren die je kunt bedenken.

De visuals zijn bijzonder te noemen en hebben wat weg van de stijl van Tarantino. Maar niet echt bijzonder als het om een nieuwe game van Suda51 gaat. Killer is Dead past daarom perfect in het straatje van No More Heroes en Killer 7. Zeggen deze games je niks? Dan kun je het beste gewoon de trailer checken en laat weten wat jij vindt van de Killer is Dead Debut Trailer!Killer is Dead Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch