Menu Premium
Loading...

Kijk vanavond om 22:30 de Gamekings CoD: Ghosts Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 23/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week stuurden we Skate naar het zonnige Los Angeles om WWE 2K14 te checken en deze week gaat Dennis naar hetzelfde Los Santos om de multiplayer van Call of Duty: Ghosts te spelen. Gaat deze dit najaar miljoenen fans aan zich binden? Laat het je vertellen door Dennis en kijk vanavond om 22:30 de Gamekings CoD: Ghosts Aflevering op MTV!

De prachtige stad Los Angeles is alles behalve een oorlogsgebied en toch pakte Dennis het vliegtuig om daar zelf te kunnen voelen hoe de multiplayer van Call of Duty: Ghosts speelt. Dit najaar is de concurrentiestrijd tussen EA’s Battlefield 4 en Activision’s Call of Duty: Ghosts ontzettend groot, want ze komen binnen vier dagen van elkaar in de winkels te liggen. Uiteindelijk zijn het de fans van het first-person shooter-genre die de keuze gaan maken en bepalen welke van de twee uiteindelijk aan het langste eind trekt. Gelukkig hebben we Dennis om ons te vertellen of de multiplayer van Call of Duty: Ghosts onze centjes en tijd waard is.

Als we één iemand kunnen noemen die graag een racegame speelt, is het onze eigen JJ wel. Hij heeft Skate de studio ingesleurd om het te hebben over Forza Motorsport 5. Deze Xbox One-exclusive is één van de eerste racegames op de nieuwe generatie consoles en zet alles op alles om op het winnaarspodium te eindigen. Voorzien JJ en Skate een pole position finish voor deze racegame?

Verder zijn Skate en Melle samen de studio ingedoken om te checken wat The Evil Within nu eigenlijk is. We weten al dat het een survival horror-game is waar Shinji Mikami aan meegewerkt heeft. Zo op zichzelf zegt dat je wellicht helemaal niets, maar als je jezelf bedenkt dat hij ook verantwoordelijk is voor onder andere Resident Evil en Devil May Cry, weet je dat hij dé man is die van The Evil Within een hele brute game kan maken. Melle en Skate weten er nog veel meer over, wat ze je allemaal gaan vertellen!

Iedereen die huilend langs de zijlijn stond toen Diablo 3 bij de release niet op consoles speelbaar was, kan zijn hart nu ophalen. Blizzard heeft de dungeon crawler van formaat naar naar de console overgezet en Melle heeft met Boris gecheckt of de console-versie net zo vet is als de PC-versie.

Het is een aflevering boordevol epische shit.  Er zit maar één ding op: kijk vanavond om 22:30 de Gamekings CoD: Ghosts Aflevering op MTV!
Kijk vanavond om 22:30 de Gamekings CoD: Ghosts Aflevering op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch