Menu Premium

Kijk morgen om 22:50 naar de comic aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 17/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kaplow! Morgenavond vliegt er een nieuwe aflevering van Gamekings dwars door je beeldscherm zo je huiskamer binnen. Ga er maar eens goed onderuitgezakt voor zitten, want deze aflevering staat helemaal in het kader van strips, comics en de games die er hun inspiratie vandaan gehaald hebben. Dus kijk morgen om 22:50 naar de comic aflevering op MTV!

Er komen vanavond natuurlijk de gebruikelijke reviews en previews voorbij, maar speciaal voor de comic aflevering hebben we Storm tekenaar Romano Molenaar geïnterviewd. Hij is dit moment aan het werk met Birds of Prey uit het Batman universum en heeft al aan heel wat andere titels meegewerkt, waaronder: The Darkness, Witchblade en X-Men Unlimited.

Transformers: War for Cybertron was al een hele vermakelijke game en er is daarom een tweede deel verschenen, deze heet Fall of Cybertron. Vanavond kun je kijken of Michael Bay trots mag zijn in de review. In een preview kijken we naar de game van comic held Deadpool. Deze comicbook character staat er om bekend de vierde muur te breken, wat betekent dat hij tegen de camera praat. Wat echt hilarisch kan zijn, maar of een game over deze maffe antiheld ook echt leuk is om te spelen, is nog maar de vraag.

Pak ook maar vast je stofzuiger, want Luigi’s Mansion heeft een vervolg. Deze heet Dark Moon en vanavond hebben we de preview voor je. Naast games die graag comics proberen te benaderen, heb je ook games die steeds dichter bij een film proberen te komen. Beyond: Two Souls is zo’n interactieve filmgame en hoewel het er allemaal heel gelikt uitziet, blijft natuurlijk de vraag of het wel echt een game is. Reden dus voor een preview van deze bijzondere game.

Kortom een bomvolle nieuwe aflevering die je niet mag missen! Dus kijk morgen om 22:50 naar de comic aflevering op MTV! Woosh! Boem! Klatsh!

Kijk vanavond om 22:25 naar de comic aflevering op MTV!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch