Menu Premium
Loading...

Kijk vanavond om 22:30 de Gamekings Apen Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 03/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat is een beter begin van je week, dan een gloednieuwe Gamekings aflevering op MTV? Wij kunnen in ieder geval niks beters verzinnen. Denk jij daar hetzelfde over? Of heb je gewoon zin in een chille avond vol wrede games? Kijk vanavond om 22:30 de Gamekings Apen Aflevering op MTV.

In alle vroegte zijn we deze week naar de dierentuin afgereisd om geheel in Donkey Kong Country Returns 3D-stijl apen wakker te mogen maken. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid, en natuurlijk ook omdat het er gewoon ontzettend mooi uit ziet, hebben we Skate in een apenpak gehesen. Nu we onze eigen Donkey Kong hebben, kunnen we de strijd aan gaan met een échte gorilla.

Dat is niet de enige Donkey Kong game van vanavond, want we hebben ook Mario and Donkey Kong: Mini’s on the Move voor je klaar staan. Met vier verschillende thema’s is de essentie van deze game vooral puzzelen, heel veel puzzelen. Naast de hoofdthema’s zijn er ook nog een aantal kleinere minigames te spelen. Of ze de moeite waard zijn, dat hoor je vanavond.

Ga je liever aan de slag met dikke wapens? Ook dan zit je goed, want ook Killzone Shadow Fall komt aan bod. Deze game van Nederlandse makelij is alweer de zesde game in de Killzone-serie en belooft super wreed te worden, net zoals natuurlijk Assassin’s Creed 4: Black Flag. Met een nieuwe hoofdpersoon én een nieuwe setting hoopt Ubisoft de meest unieke Assassin’s Creed game ooit neer te zetten. Wij zijn ontzettend benieuwd of dat ze gaat lukken.

Ook hebben we een update voor je over de Borderlands 2 DLC’s. Gaan deze een vette toevoeging worden aan de huidige game? Kijk vanavond om 22:30 de Gamekings Apen Aflevering op MTV!

Vergeet natuurlijk ook vanavond niet mee te tweeten met ‘Ik kijk #Gamekings‘, want je maakt nog steeds elke week kans op het unieke ‘Ik kijk #Gamekings’ t-shirt. Het thema van vanavond is apen, maar mocht je nou geen aap in huis hebben, geen paniek. Ook andere, originele foto’s zijn van harte welkom.

Kijk vanavond om 22:30 de Gamekings Apen Aflevering op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch