Menu Premium
Loading...

Kijk om 22:30 de Gamekings Splinter Cell: Blacklist Aflevering op MTV!

Gamekings Redactie 20/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waarschijnlijk heb je er je hele weekend naar uit zitten kijken, en dat is natuurlijk best terecht. Want hoe sluit je je mooie Pinksterweekend beter af dan met een gloednieuwe aflevering van Gamekings? Juist ja, niet. We hebben een heleboel wrede games voor je in petto, dus kijk om 22:30 de Gamekings Splinter Cell: Blacklist Aflevering op MTV.

Dennis was de gelukkige die een kijkje mocht nemen bij één van de studio’s van Ubisoft. Helemaal naar Toronto vloog hij, speciaal om een kijkje te nemen bij de studio die werkt aan Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist. Deze game gaat verder waar zijn voorganger, Splinter Cell: Conviction, gebleven was. Terug van weggeweest, is de multiplayer mode Mercs vs. Spies en met de Kinect wordt het nu zelfs mogelijk om vijanden af te leiden met je eigen stem.

Daarnaast gaan we het hebben over de game waar heel de gamewereld al tijden naar uitkijkt: GTA 5. Inmiddels is er bekend dat je in de enorme open wereld met drie personages aan de gang kunt: crimineel en drugsdealer Trevor, gepensioneerd bankrover Michael, die inmiddels een leventje met vrouw en kinderen heeft opgebouwd, en automonteur Franklin, tevens een flinke oplichter. Elk personage heeft een aantal unieke eigenschappen die allemaal de gameplay op een eigen manier beïnvloeden. Aangevuld met genoeg wrede wapens en dikke auto’s kun je Los Santos helemaal op z’n kop zetten.

Puppeteer komt ook aan bod, een game waarin het hoofdpersonage direct bij de start van het verhaal ontvoerd wordt naar de maan door Moon King, een echte slechterik. Hij wordt aangekleed als pop en tot overmaat van ramp wordt zijn hoofd opgegeten door Moon King. Wanneer de pop uiteindelijk weet te ontsnappen uit de handen van de koning begint de game voor jou als speler pas echt. Een vreemd verhaal dus, zou je kunnen stellen. Als je er absoluut meer over wil horen, dan kijk je natuurlijk vanavond naar Gamekings!

Als hekkensluiter hebben is er een update van Monster Hunter 3 Ultimate, de game van Japanse komaf waarin je als jager een vissersdorp moet ‘redden’ van de vele zeemonsters waar ze de laatste tijd door worden geteisterd. Een heleboel vette games die je niet mag missen, dus kijk vanavond om 22:30 uur de Gamekings Splinter Cell: Blacklist Aflevering op MTV!

Vergeet natuurlijk ook vanavond niet mee te tweeten met ‘Ik kijk #Gamekings‘ om kans te maken op het felbegeerde Ik kijk #Gamekings t-shirt.

Kijk vanavond om 22:30 uur de Gamekings Splinter Cell Blacklist Aflevering op MTV!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch