Menu Premium

Kijk de Gamer’s Heaven Rotterdam Livestream terug

Gamekings Redactie 23/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Media Markt in Rotterdam was dit weekend de plek van de eerste Gamer’s Heaven. Gamers vanuit heel Nederland kwamen naar hartje Rotterdam om gratis nieuwe games te spelen, mee te doen aan wedstrijden en nog veel meer. Ben je er zelf niet bij geweest? Kijk dan de Gamer’s Heaven Rotterdam Livestream terug.

De stream begint met een XL review van Battlefield Hardline. Shelly en Skate hebben eens goed gekeken naar de game en nemen extra lang de tijd om jullie haarfijn uit te leggen wat deze game wel en niet goed doet.Daarna is het tijd voor wat eSports met een Startcraft II match tussen RET en uThermal. Op een vorig toernooi verloor uThermal van RET, om te winnen zal uThermal zijn spel toch iets moeten verbeteren. Gaat RET nog een keer winnen of krijgt uThermal zijn revanche? Bekijk het hier!

Als laatst hebben we onze Talkshow, waarin Shelly en Skate in een “De Kwestie Light” de moeilijkheidsgraad van games bespreken. Maxime schuift ook aan. Zij is een professionele Call of Duty speler en heeft veel te vertellen over haar carriëre. Daarnaast praten we ook nog even met Vertigo Games over hun nieuwste project.

Genoeg te zien dus!

Kijk de Gamer's Heaven Rotterdam Livestream terug

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch