Menu Premium

Kijk de Gamekings Ripple en Evolve Livestream hier terug!

Gamekings Redactie 16/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Is jouw weekend al begonnen? Bij ons begint hij elke vrijdag om 16:00 op Twitch.tv/gamekings, want dan start de Gamekings Livestream. Elke week spelen we nieuwe games en is het een en al lauheid op je scherm. Deze keer was het niet veel anders, dus kijk hier de Gamekings Ripple en Evolve Livestream terug.

Deze keer wordt er de nieuwe Open Beta van Evolve gespeeld, waarin we aan de slag kunnen met de nieuwe monsters en jagers. In principe kan er in deze Open Beta alleen met de monsters Goliath en Kraken, acht jagers en twaalf maps gespeeld worden. Wij hebben de nieuwe Wraith en de jagers Abe (trapper), Parnell (assault), Caira (medic) en Cabot (support) al. Dus dat is zeker de moeite waard om te kijken. Wat deze Gamekings Livestream nog specialer maakt, is dat we gasten hebben. Het is de jonge studio <3 (minder dan 3) die hun game Ripple komen laten zien. Zij hebben namelijk met Ripple een wedstrijd, Design for Space, op de HKU gewonnen. Wat het precies is, dat kun je hier terugzien in de livestream.

Natuurlijk gaven we ook vette prijzen weg en dat had allemaal met Disney’s Big Hero 6 te maken. Kijk de Gamekings Ripple en Evolve Livestream hier terug en begin je weekend met een flinke portie lauheid!

Kijk de Gamekings Ripple en Evolve Livestream hier terug!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch