Menu Premium

Kickstarter voor Dark Souls-bordspel behaalt doel binnen drie minuten

Joep Omes 20/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is eigenlijk geen ontkomen aan Dark Souls III; linksom of rechtsom hoor je er toch iets over. Sinds vorige week is de wereld losgegaan met het derde deel in de reeks waanzinnig moeilijke, middeleeuwse fantasy RPG’s. We lieten hier al eerder weten dat dit in de Verenigde Staten de snelst verkopende titel ooit in de geschiedenis van uitgever Bandai Namco is.

Nu is er een groep enthousiastelingen, de mensen van Steamforged Games, aan de slag gegaan met een Dark Souls-bordspel. Reken maar dat fans ook daar op zitten te wachten! Het bordspel is binnen de eerste drie minuten nadat het project op Kickstarter is gelanceerd, volledig gefinancierd. Sterker nog, het doel van 50.000 pond om het project te kunnen beginnen, is op het moment van schrijven overstegen tot ruim 550.000 pond.

Het spel bevat miniaturen en speelbare personages uit de games en kan gespeeld worden door maximaal vier spelers. Alleen, of met vrienden, ontdek je gevaarlijke gebieden en ga je de strijd aan met eindbazen. Het spel vangt naar eigen zeggen de essentie van de videogames en bedient zo de fans van de franchise die er echt geen genoeg van kunnen krijgen op hun wenken. Heb jij Dark Souls 3 al uitgespeeld en wil je je nu wagen aan het bordspel? Of houd jij het liever bij de games? Start de discussie in de comments!

Bron: Kickstarter

Kickstarter voor Dark Souls-bordspel behaalt doel binnen drie minuten

Kickstarter voor Dark Souls-bordspel behaalt doel binnen drie minuten

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch