Menu Premium
Loading...

Kevin Durant speelt NBA 2K14

Gamekings Redactie 10/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Persoonlijk lijkt het me best vet om als personage in een game te zitten, maar ik gok dat de kans vrij klein is dat zoiets gebeurt. De beste manier om dat te bereiken, is door wereldbekend sportman te worden. Dan kom je namelijk in games als FIFA of NFL Madden, of natuurlijk NBA 2K. Kevin Durant speelt NBA 2K14 en checkt even uitgebreid of hij door ontwikkelaar 2K Games wel goed genoeg in de game is gezet.

Waarschijnlijk is Kevin Durant ondertussen wel gewend aan het feit dat hij met de Oklahoma City Thunder in de NBA 2K-games te vinden is. De vijfentwintigjarige Amerikaan is al een aardige tijd een bekende naam uit de NBA en won zelfs al verschillende prijzen. Het zou dan ook zomaar kunnen zijn dat hij een legende in de maak is, maar dat weten we pas over een flink aantal jaren.

Wat we wel nu al weten, is dat ook NBA 2K14 Durant beschikbaar heeft en de man in kwestie heeft dan ook een kopie van NBA 2K14 gekregen om zichzelf even te checken. Het is sowieso de bedoeling dat de gelijkenissen zo goed mogelijk zijn en hij zichzelf wel herkent in zijn digitale versie. Verder weet hij als basketbalspeler als geen ander hoe de sport in elkaar steekt en of ontwikkelaar 2K Games ‘zijn’ sport wel zo goed mogelijk in een game verwerkt heeft.

Niets is beter dan van een echte kenner horen of NBA 2K14 een toffe game is of niet. Wacht niet langer, maar check de video waarin Kevin Durant NBA 2K14 speelt! De game ligt nu in de winkels voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. De PlayStation 4-versie is beschikbaar op 29 november. Voor de Xbox One-variant is het wachten tot deze console in Nederland in de winkels ligt.
Kevin Durant speelt NBA 2K14

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch