Menu Premium
Loading...

JJ over The Last of Us en vrouwen in games

Gamekings Redactie 05/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weekend en dat moet gevierd worden. Iedereen doet dit op zijn eigen manier, zo ook de Gamekings redactie. Jelle bijvoorbeeld, geniet van de zon en houdt van ijsjes eten. JJ denkt liever aan vrouwen in games en borsten. Vandaag haalt Jelle dan ook een lekker ijsje en praat JJ over The Last of Us en vrouwen in games.

Na het spelen van The Last of Us en het lezen van een interessant artikel over vrouwen in games en The Last of Us vindt hij dat vrouwen steeds serieuzer worden genomen. In een game als The Last of Us is dit duidelijk zichtbaar te merken. Ellie wordt serieus behandeld en niet als een Lara Croft in Tomb Raider, meer een vrouw die de actie instapt als een man, maar toch twee gigantische jetsers heeft. Alhoewel hij blij is met het feit dat vrouwen steeds serieuzer worden genomen, blijft JJ een echte man en echte mannen houden van vrouwen.

Alhoewel deze gesprekken ons allemaal heel erg interesseren, schijnt de zon buiten en daar moeten we van genieten. Naast de vrouwen in bikini’s betekent dit ook ijsjes! Net als iedereen in Nederland rent ook de Gamekings redactie naar beneden zodra ze de ijscoman horen. Jelle is er altijd als eerste bij en haalt elke keer zijn vaste recept. Wat is jouw favoriete ijsje op zulke warme dagen? Houd je net als Jelle alleen van raketjes of heb je, net als Martin, liever een Magnum?

Als je JJ nog meer over de joekieloekies van Lara Croft wil horen praten, check dan dit weekend Gamekings Aflevering 2 op Gamekings.tv. Allereerst luiden we je weekend in met ijsjes en vrouwen in games.

JJ over The Last of Us en vrouwen in games

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch