Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ is boos over petities voor vrouwen in FIFA

Gamekings Redactie 22/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor JJ is het af en toe belangrijk wat anger management sessies te doen, zodat hij zijn hart kan luchten over alles waar hij boos over is. Vandaag is het tijd voor de volgende sessie, want JJ is boos over petities voor vrouwen in FIFA.

Als je Gamekings Extra volgt, dan weet je dat JJ al snel boos wordt. Zeker als het zomer begint te worden, lijkt alles ineens bagger en onzin te worden. Hij heeft vandaag dan ook genoeg om boos over te zijn. Om de sessie niet te lang te maken, is JJ niet boos over alle kilometers file in SimCity en ook niet over het teruggetrokken Koningslied. Dat zal hem allemaal een zorg zijn. Wel is hij aardig pissig over de petities die online verschijnen over het feit dat er in FIFA vrouwenvoetbal geïntroduceerd zou moeten worden. Volgens JJ is het complete onzin en moet EA dit helemaal zelf uitzoeken. Daarnaast worden de petities enkel ondertekend door mannen die toch geen vrouwenvoetbal willen zien, of door vrouwen die liever met Messi of Ronaldo willen spelen. Voetballen dan.

Naast deze petities is JJ ook boos op onze eigen Sjon de sloper, maar daar mag hij zijn agressie niet teveel op uiten van Nino. Vandaar dat JJ dit doet in zijn anger management sessies, waarin hij dit keer zijn hart lucht over petities voor vrouwen in FIFA. Wat vindt jij van deze petities en denk jij dat EA vrouwenvoetbal zou moeten toevoegen? Of ben je het met JJ eens en moeten ze dat lekker zelf uitzoeken?

JJ is boos over petities voor vrouwen in FIFA

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch