Menu Premium

Je moet heel erg vroeg opstaan om de Nintendo Switch presentatie op 13 januari te kunnen zien

Rens van Nerum 13/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We wisten al dat we op 13 januari meer informatie gingen krijgen over de Nintendo Switch. Ook zagen we al aankomen dat dit op een bizar tijdstip ging gebeuren, gezien onze Amerikaanse vrienden de presentatie nog op 12 januari krijgen. Wat we zagen aankomen is nu waar: je mag om 05:00 opstaan voor de Nintendo Switch presentatie!

Inderdaad, je hoort het goed: 5 uur ’s morgens start Nintendo de presentatie van de Nintendo Switch. Een bizar tijdstip, maar eentje waarvoor je waarschijnlijk wel op wil staan. Als we de geruchten van de laatste tijd moeten geloven, kan het niet anders dan dat 2017 het jaar gaat worden van Nintendo. Deze presentatie moet daar de toon voor gaan zetten.

We hopen tijdens deze presentatie natuurlijk nog meer te weten te komen over de console/handheld zelf, over de games en over alles wat erbij komt kijken. Gaat Nintendo Network met de Switch eindelijk de concurrentie aan met Xbox Live en PlayStation Network? Gaat het los met third-party support? Wanneer in maart verschijnt de Switch precies? Wanneer komt Zelda nou eens uit? Allemaal vragen waar we hopelijk (deels) antwoord op gaan krijgen

Wat zou jij graag willen zien tijdens de Nintendo Switch presentatie? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch