Menu Premium

Is Ubisoft bezig met een Prince of Persia remake?

Dansky 20/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Ubisoft een frisse wind nodig heeft is wel duidelijk. Ieder jaar opnieuw een Assassin’s Creed of een Tom Clancy game begint ook te vervelen. Copy-paste mag dan misschien werken voor een boekverslag maar die vlieger gaat niet op voor games. Nu zijn er geruchten dat Ubisoft het misschien wel met een remake gaat proberen. Een recent lek lijkt te suggereren dat er een remake aan zit te komen van Prince of Persia. En niet de Sands of Time maar de OG Prince of Persia.

Winkels lekken meer dan een zeef

Zoals wel vaker gebeurd tegenwoordig was het een winkel die de game vermeldde. De winkel, Max.com.gt, is een winkel in Guatamala. Op de website van de winkel verscheen gisteren ineens een Prince of Persia game voor zowel de Nintendo Switch als voor de PS4. Dus geen Xbox én geen PC listing. In eerste instantie was er niet veel heisa over de game want er was niet bekend wélke game dit zou zijn. Was dit Sands of Time? Of misschien toch een oudere game?

PS4 listing

Nintendo Switch listing

Prince of Persia (1989) remake wordt waarschijnlijk aangekondigd in september

De remake zal naar alle waarschijnlijkheid een remake zijn van de game uit 1989. De 2D platformer waar het verhaal van de Prince allemaal mee begon. Dit wordt in eerste instantie bevestigd door een journalist met de naam Liam Robertston die met onderstaande tweet bevestigde dat dit vorig jaar al op zijn radar stond.

Nu maakt één bron geen bron dus gelukkig kwam er nog een journalist, Jason Schreier, welbekend van Bloomberg en Kotaku, met zijn eigen tweet waarin er toch wel een soort van bevestiging werd gedaan.

Natuurlijk heeft Ubisoft zelf nog helemaal niks gezegd over de game, en misschien was dit ook wel precies het plan omtrent het teasen van deze game. Maar dat gaan wij waarschijnlijk pas horen over een maand wanneer Ubisoft met hun eigen evenement komt. Dan gaan zij ons ook vast laten weten of die november 2020 release date accuraat is.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch