Menu Premium

Insomniac’s Overstrike hernoemd naar Fuse

Gamekings Redactie 01/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Insomniac’s shooter in de maak, Overstrike, is hernoemd naar Fuse. Ted Price, president en CEO van Insomniac, kondigde gisteren op zijn PAX Prime presentatie een nieuwe IP genaamd Fuse aan. De titel blijkt niets minder dan een herwerkte versie van Overstrike te zijn. De co-op shooter werd aanvankelijk op de E3 van 2011 met een trailer aangekondigd.

Tijdens zijn bekendmaking op PAX, liet de CEO een screenshot van de titel zien. Polygon, een gamesite, merkte snel op dat de nieuwe titel behoorlijk veel op Overstrike leek. Dat gegeven is bevestigd door Game Informer. Het Amerikaanse gameblad meldt bovendien dat de co-op shooter een revisie heeft gekregen. Overstrike zou dus flink op de schop genomen zijn, sinds de game voor het laatst aan pers en publiek werd getoond.

Ook heeft Insomniac een Fuse website gelanceerd, waarop wordt afgeteld naar 12 september. Het is dus niet moeilijk om te raden dat we over anderhalve week wat meer informatie omtrent het hernoemde project krijgen. Een aantal sappige details over Fuse zouden overigens zeker geen kwaad doen, aangezien het al een lange tijd stil is rondom de game.

Doet Overstrike bij jou nog wel een belletje rinkelen? En ben je überhaupt geïnteresseerd in wat Insomniac voor ons in petto heeft met deze titel? Laat het ons weten!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch