Menu Premium

Insomniac teast naar verhalende DLC voor Sunset Overdrive

Gamekings Redactie 03/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Insomniac teast naar verhalende DLC voor Sunset Overdrive in hun webprogramma Sunset TV. De DLC lijkt zich af te gaan spelen rondom een olieplatform en laat verder erg veel aan de verbeelding over.

De tease is verschenen in de laatste aflevering van Sunset TV, waarin de presentator aangeeft dat de uitbreiding gigantisch zal zijn. Inmiddels zijn er nu twee verhalende DLC-paketten bevestigd voor Sunset Overdrive, samen met weapon en character packs.

In deze third-person shooter ben je vooral bezig met het neerknallen van monsters met de meeste bizarre wapens die je tot je beschikking hebt. In Sunset Overdrive speel je een werknemer bij het bedrijf FrizzCo, die een energiedrank heeft gemaakt waardoor iedereen in een monster is veranderd. Het is aan jou om samen met de overlevers de stad zo snel mogelijk te verlaten en alles op je weg overhoop te knallen.

De DLC van Sunset Overdrive is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los te verkrijgen. Er is ons beloofd dat er volgende week meer informatie naar buiten komt over de uitbreiding.

Bron: Sunset TV

Insomniac teast naar verhalende DLC voor Sunset Overdrive

Insomniac teast naar verhalende DLC voor Sunset Overdrive

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch