Menu Premium

Inschrijving voor de Dead Island: Epidemic gesloten beta is gestart

Gamekings Redactie 27/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iederen die houdt van het ruigere zombie-slachtwerk hebben vast gehoord van de Dead Island-serie. Begin deze maand kwam Deep Silver met het nieuws dat er een nieuwe titel in de franchise aan zit te komen. Voor de echte liefhebbers die niet kunnen wachten, is er daarom goed nieuws, want de inschrijving voor de Dead Island: Epidemic gesloten beta is gestart.

Toen in 2011 Dead Island op de markt kwam, waren we een game rijker waarbij er veel bloed vloeit en zombies een kopje kleiner worden gemaakt. Na ondertussen één vervolg verder wordt het tijd voor iets anders, moet Deep Silver gedacht hebben. Dead Island: Epidemic wordt dan ook een heus online multiplayer-slagveld, door Deep Silver ZOMBA genoemd. Dit staat voor Zombie Online Multiplayer Battle Arena. Het wordt dus gezellig met je vriendjes andermans hersenpan kraken. De multiplayer zal daarnaast een uniek element bevatten, want je zult het namelijk op moeten nemen tegen een ander team, terwijl er een grote horde zombies op je afkomt. Dat betekent dat je twee tegenstanders hebt en het dus dubbel zo moeilijk is. Ondertussen heeft Deep Silver de beta-registratie van de game gestart. Als je dus de beta wilt spelen, moet je je snel aanmelden. De beta zal net als de vorige twee Dead Island-games alle functies bevatten die je van de serie gewend bent.

Dead Island: Epidemic heeft nog geen releasedatum, dus het is nog niet bekend wanneer we met de volledige versie van de free-to-play titel aan de gang kunnen. Wel is duidelijk dat de game en de beta in ieder geval alleen speelbaar zijn op de PC. Mocht je zin hebben gekregen om de beta te spelen, dan is het verstandig om je hier aan te melden. Laat het slachtwerk dus maar beginnen!

Inschrijving voor de Dead Island: Epidemic gesloten beta is gestart

Inschrijving voor de Dead Island: Epidemic gesloten beta is gestart

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch