Menu Premium

Inschrijven voor de Xbox Live 2013 update beta is nu mogelijk

Karim Shehata 05/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op dit moment betaal je op Xbox Live voor je DLC, games en misschien wel films met je creditcard, PayPal en Microsoft Points. Dat laatste ligt het meest voor de hand voor inwoners van ons koude kikkerlandje, aangezien wij Nederlanders minder gebruik maken van creditcards en PayPal. Rond de E3 van een kleine maand geleden kondigde het Amerikaanse bedrijf al aan dat de Microsoft Points binnenkort worden vervangen door echt geld. Jij kunt die mogelijkheid misschien nu al uitproberen, want inschrijven voor de Xbox Live 2013 update beta is nu mogelijk.

Dit kan, in tegenstelling tot eerdere beta’s van Microsoft, door middel van je Xbox 360 dashboard. Als je niet in Japan woont, dan zou er nu of misschien later vandaag een “tile” moeten staan met de duidelijke informatie dat jij je kan aanmelden voor de Xbox Live 2013 update beta.

Het bovenstaande is zojuist bevestigd door Larry Hryb, misschien beter bekend bij het publiek als Major Nelson. De man meldt verder op zijn blog dat er maar een gelimiteerd aantal plaatsen zijn voor de update, waardoor je dus snel moet zijn als je van de Microsoft Points af wilt zijn. De beta is zoals gezegd nog niet beschikbaar voor Xbox 360 bezitters in Japan, maar Major Nelson voegt daar meteen aan toe dat de Japanners op een later tijdstip mee kunnen doen aan de beta.

Persoonlijk zou ik mij niet aanmelden voor de Xbox Live 2013 update beta, simpelweg omdat mijn geld geen beta programma is. Voor de nieuwsgierigen onder ons is het natuurlijk wel een leuke ervaring en daarom ben ik ook benieuwd of jij je gaat aanmelden voor de beta.

Inschrijven voor de Xbox Live 2013 update beta is nu mogelijk

Inschrijven voor de Xbox Live 2013 update beta is nu mogelijk

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch