Menu Premium

Inhoud Anno 2205 Collector’s Edition bekend

Mark Hoogland 21/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

We gaan met z’n allen naar de maan! Over krap twee weken verschijnt Anno 2205, het zesde deel in de strategische kolonisatiereeks, en na een preview door Boris en Skate kunnen we je nu ook meer vertellen over de Collector’s Edition van de game.

Collector’s Editions zijn inmiddels een begrip bij grotere titels en bieden fans van een bepaalde game het meest uitgebreide assortiment aan extra’s. De variant voor Anno 2205 doet hier niet voor onder. Zo bevat de Collector’s Edition sowieso de Season Pass voor de toekomstige twee uitbreidingen van de game; de Orbit Expansion, waarin je het heelal verder verkent en een ruimtestation kunt bouwen, en de Tundra Expansion, waar je de moerasachtige Tundra-sector hebt te koloniseren.

De Collector’s Edition zou zijn naam geen eer aandoen als het bij deze DLC zou blijven. Daarom krijg je bij deze editie, die in een fraaie Collector’s Box geleverd wordt, ook nog eens een artbook, de soundtrack van de game en een poster van de maan.

Anno 2205 verschijnt op 3 november voor de PC. Is de Collector’s Edition iets voor jou? Laat het ons weten in de comments!

Inhoud Anno 2205 Collector’s Edition bekend

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch