Menu Premium

Infinity Ward heeft geen plannen voor Call of Duty: Modern Warfare 4

Gamekings Redactie 28/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Of we Captain John Price ooit nog in de explosieve achtbaanrit, die Modern Warfare heet, gaan zien, is nog erg onduidelijk. In een interview met OXM laat Infinity Ward’s community manager Tina Palacios namelijk weten dat de Modern Warfare-serie (voorlopig) tot een einde is gekomen. Kortom, Infinity Ward heeft geen plannen voor Call of Duty: Modern Warfare 4.

Dit betekent uiteraard niet dat we nooit meer Captain Price onder de knoppen krijgen of dat we nooit meer een nieuw deel van de Modern Warfare-serie kunnen verwachten. Zoals Tina Palacios laat weten, ligt de focus nu gewoon op Call of Duty: Ghosts: “Met de verhaallijn wisten we dat we een eind wilde maken aan de Modern Warfare-franchise, en dat we een nieuwe richting in wilde slaan.(…) Onze focus, en enige focus, ligt nu op Call of Duty: Ghosts en we hebben geen andere plannen op dit moment.” Hiermee veegt Infinity Ward dus een Modern Warfare 4 of andere game in de Modern Warfare-franchise zeker niet van de baan. Infinity Ward is gewoon op dit moment pokkedruk met de launch van hun aankomende Call of Duty: Ghosts. Geef ze eens ongelijk, toch?

Toch zijn er wel verschillende hardnekkige geruchten rondom Modern Warfare 4. Een van die geruchten is dat Neversoft, je kent ze wel van Tony Hawk Pro Skater en de plastic gitaartjes van Guitar Hero, bezig is aan de game. Daarnaast hielp het ook niet dat de stemacteur van Captain Price, Bill Murray, een tijd geleden tweette dat de volgende Modern Warfare een direct vervolg zal zijn op Modern Warfare 3. Tot nu toe weinig verrassingen natuurlijk, maar je kent vast de volgende uitdrukking wel: Waar rook is, is vuur.

Infinity Ward heeft geen plannen voor Call of Duty: Modern Warfare 4

Infinity Ward heeft geen plannen voor Call of Duty: Modern Warfare 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch