Menu Premium

Infamous: Second Son wordt mogelijk een PS4 launch titel

Gamekings Redactie 24/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Of je met Cole MacGrath zal spelen of niet (waarschijnlijk niet), fans en ‘soon-to-be’ fans van de Infamous serie kunnen dit jaar nog gaan genieten van het nieuwste deel, want Infamous: Second Son wordt mogelijk een PS4 launch titel!

Vorige maand bij de PlayStation 4 aankondiging kregen we veel PS4 exclusives te zien, waaronder ook één van Sucker Punch: Infamous: Second Son. We kregen niet veel meer dan een trailer die een beeld liet zien van een veel meer dichtgetimmerde stad dan in de vorige delen. Overal hangen camera’s en lopen agenten van het DUP (Department of Unified Protection) rond, de stad te bewaken tegen bioterrorisme, zodat gebeurtenissen zoals die uit Infamous 1 en 2 zich niet meer kunnen voordoen.

Alles lijkt rustig totdat er in een van de sectoren een explosie plaatsvindt, waarbij sommige bijstanders achteruit worden geblazen. Een squad van DUP agenten gaat de oorzaak van de explosie onderzoeken, maar komen niet verder als onze potentiële “held” ze te lijf gaat met een ketting en zijn superkrachten. De trailer eindigt met de zin “You ar not in control” als ons hoofdpersonage een beveiligingscamera kapot slaat.

De game is nog niet officieel aangekondigd voor een specifieke datum of periode, maar op de CV van een van de programmeurs die aan de game werkt, staat dat de game voor het vierde kwartaal van 2013 gepland staat. De PlayStation 4 launch staat diezelfde periode ook op de kalender (in ieder geval wel de mijne) en het is dus niet vergezocht om te denken dat Infamous: Second Son een launch titel word. Een erg sterke launch titel, welteverstaan.

Gaat dit nieuwtje jouw beslissing om een PS4 bij launch te halen beïnvloeden?

Infamous: Second Son wordt mogelijk een PS4 launch titel

Infamous: Second Son wordt mogelijk een PS4 launch titel

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch