Menu Premium
Loading...

inFAMOUS: First Light Gamescom 2014 Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een paar weekjes wachten en dan kunnen we aan de slag met inFamous: First Light. Tot die tijd worden we al lekker warm gemaakt met de inFAMOUS: First Light Gamescom 2014 Gameplay Trailer. De trailer ziet er goed uit, nu nog maar hopen dat Sucker Punch Productions ons niet in een waan laat.

inFAMOUS: First Light is een stand-alone DLC en we kregen tijdens de E3 2014 voor het eerst een sprankje licht te zien over deze titel. In First Light volg je het personage Abigail “Fetch” Walker, welke we al kennen van inFAMOUS: Second Son. Je volgt haar verhaal waarin je erachter komt dat niet alles in haar leven rooskleurig was, maar dat er ook een hoop rottigheid is gebeurd, waaronder drugsgebruik. Net als bij de andere DLC van inFAMOUS 2, Festival of Blood, is het niet noodzakelijk om over de main-game te beschikken. Dit komt voor veel mensen als geroepen, maar natuurlijk hebben de ‘echte’ fans hier geen last van, want die beschikken natuurlijk over alle exemplaren van de game.

Op 26 augustus kunnen we aan de slag met inFamous: First Light en deze zal beschikbaar worden op de PlayStation 4. Tot die tijd is er gelukkig atijd nog de inFAMOUS: First Light Gamescom 2014 Gameplay Trailer waarmee je de tijd kunt doden.

inFAMOUS: First Light Gamescom 2014 Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch