Menu Premium

Humble Bundle met Borderlands nu beschikbaar

Jeroen Wiersma 24/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De kans bestaat dat je nog nooit van de Humble Bundle gehoord heb. Kort uitgelegd is dit een manier om een bundel games voor een prijs aan te schaffen die jij zelf bepaalt, waarbij een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat. De kans dat je nog nooit van Borderlands hebt gehoord, die game die net zo vol met humor zit als met FPS-actie, is een stukje kleiner. Borderlands is nu als Humble Bundle beschikbaar.

Voor een zelf gekozen prijs krijg je in ieder geval het eerste deel uit de serie inclusief de DLC’s The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi’s Underdome Riot en The Secret Armory of General Knoxx. Ligt je bijdrage boven het gemiddelde, dan krijg je ook deeltje 2 met de uitbreidingen Psycho Pack, Mechromancer Pack en Creature Slaughterdome erbij, alsmede een coupon met 75% korting voor Borderlands: The Pre-Sequel! Leg je nog iets meer geld op de digitale toonbank, dan zijn ook de Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2 en Son of Crawmerax uitbreidingen, en de Season Pass van Borderlands 2 voor jou. Een coupon van 25% korting op merchandise uit de 2K Store maakt de bundel compleet.

De Borderlands-serie van ontwikkelaar Gearbox Software begon in 2009 en vorig jaar oktober kwam het laatste deel, The Pre-Sequel!, uit voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Middels Borderlands: The Handsome Collection werd deze in combinatie met Borderlands 2 ook speelbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. Nu dus de kans om de hele collectie compleet te maken en meteen een kleine bijdrage aan het goede doel te leveren.

Humble Bundle met Borderlands nu beschikbaar

Humble Bundle met Borderlands nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch