Menu Premium
Loading...

Horror Reinvented PlayStation 4 Teaser

Gamekings Redactie 11/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Gamescom is nog niet begonnen, maar natuurlijk staat heel gameland al wel in rep en roer. Wat gaat er allemaal te zien zijn, welke aankondigingen worden er tijdens de persconferenties gedaan. Het gros van de woorden en zinnen die worden gebruikt om op dit moment al de Gamescom van 2014 te beschrijven worden gevolgd door één leesteken: het vraagteken. Er is al heel wat bekend, maar zoals het een grote beurs betaamt is het juist het onbekende dat de meeste aandacht trekt. Om nog maar eens een paar extra vraagtekens toe te voegen knalt Sony zojuist de Horror Reinvented PlayStation 4 Teaser online.

Man man, wat maken ze het dit keer bont. Zeventien seconden, waarvan meer dan de helft gewijd is aan promotionele tekst, dat is waar we het mee moeten doen. Natuurlijk is er meer dan beeld dat ons hints naar de geteaste titel kan geven. In dit geval is dat het woord “reinvented”. De teaser mag dan maar luttele seconden duren, door dit ene woord, wordt er wel direct een serieuze sfeer geschetst. Het is namelijk nogal wat om te zeggen dat je een genre, dat al sinds de komst van de fictieliteratuur bestaat, opnieuw uitgevonden hebt.

Wordt er in de teaser gedoeld op de aankomende PlayStation 4-titel Until Dawn, waarin de gameplay wellicht is omgegooid door een combinatie met Sony’s Project Morpheus, of is het een nog onaangekondigd project. Niets is duidelijk, behalve dat de verwachtingen met een dergelijke teaser aardig hoog komen te liggen.

Horror Reinvented PlayStation 4 Teaser

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch