Menu Premium

Hoofdschrijver Mass Effect: Andromeda vertrokken naar Bungie

Karim Shehata 16/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Christopher Schlerf heeft de verhalen van een aantal games geschreven die je mogelijk hebt gespeeld of nog gaat spelen. Zo was hij onder meer de hoofdschrijver van Halo 4, terwijl hij de laatste tijd doorbracht bij BioWare om te werken aan het verhaal van Mass Effect: Andromeda. Zijn werk bij de studio van EA lijkt er echter op te zitten, want hij is nu naar Bungie vertrokken!

Naar alle waarschijnlijkheid gaat hij hier werken aan de Destiny sequel die volgend jaar uit moet gaan komen. Schlerf gaat hier zelf niet heel diep op in, maar vertelt wel dat hij werken bij BioWare Montreal “als één van zijn beste ervaringen heeft ervaren”.

“Ik ben zeer dankbaar dat ik heb mogen werken met deze getalenteerde en prachtige mensen,” vervolgt Schlerf. “Ik denk dat Mass Effect: Andromeda mensen weg gaat blazen en ik kan niet wachten om de game te gaan spelen.” Toch geeft de schrijver aan erg blij te zijn om terug te zijn in Seattle, waar hij dus bij Bungie gaat werken. “Ik denk dat we een aantal interessante verhalen te vertellen hebben,” besluit Christopher Schlerf.

Mass Effect: Andromeda moet eind dit jaar gaan verschijnen voor PC, PlayStation 4 en Xbox One, terwijl we verwachten dat ook Destiny 2 – welke in 2017 verschijnt – uitkomt op deze platformen.

Bron: Eurogamer

Hoofdschrijver Mass Effect: Andromeda vertrekt naar Bungie

Hoofdschrijver Mass Effect: Andromeda vertrekt naar Bungie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch