Menu Premium

Homefront: The Revolution gaat verrassen volgens Deep Silver CEO

Samuel Boyd 17/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Homefront: The Revolution moet na herhaaldelijke uitstel dan eindelijk in mei uitkomen. De CEO van Deep Silver, Klemens Kundratitz, laat weten dat hij gelooft dat ondanks alle tegenslagen bij de ontwikkeling van de game, gamers alsnog blij verrast zullen zijn door de kwaliteit van de shooter.

De ontwikkeling van de game begon bij Crytek UK, maar de IP is later door financiële problemen verkocht aan Deep Silver en is de nieuwe studio Dambuster Studios opgericht. Hierna is besloten om het roer om te gooien. De shooter is namelijk van een lineaire shooter omgedoopt tot een open-world ervaring. Ondanks deze moeilijkheden is Deep Silver zeer positief over de huidige staat van de game. Kundratitz vertelt dat de game een grootse singleplayer-ervaring en bovendien een unieke multiplayer biedt. “Homefront moet één van de grote IPs in het shooter-genre worden,” aldus Kundratitz.

Homefront: The Revolution komt uit op 20 mei op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Voordat de game in de winkels lig,t kunnen we nog een beta verwachten, waar verder nog weinig over bekend is. Heb jij vertrouwen in Homefront: The Revolution? Laat het weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Homefront: The Revolution gaat verrassen volgens Deep Silver CEO

Homefront: The Revolution gaat verrassen volgens Deep Silver CEO

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch