Menu Premium
Loading...

Hitman: Absolution Launch Trailer

Gamekings Redactie 16/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Komende dinsdag verschijnt Hitman: Absolution. De pers kon echter al de preview spelen en was zeer positief gestemd. Als je wil weten of Martin en Boris de game ook zo goed vinden als de trailer doet vermoeden, dan kun je vanaf zondagmiddag de review bekijken op Gamekings.tv. Voor die tijd kun je alvast genieten van de Hitman: Absolution Launch Trailer.

Je zult voorzichtig en precies te werk moeten gaan zodra je in de wereld van Hitman: Absolution duikt. Je speelt Agent 47, een vrij mysterieuze moordenaar gehuld in strak pak en rode stropdas, die jaren training achter de rug heeft. Toch met een glimmend kale bats en getatoeƫerde barcode in de nek is Agent 47 een nogal opvallende verschijning. Vervolgens moet je namelijk wel meerdere mensen naar de andere wereld helpen zonder ontdekt te worden. Een flinke klus, maar niet onmogelijk voor de koelbloedige killer. Dit doe je allemaal in diverse omgevingen, van metrostations tot stripclubs en van discotheken tot kloosters.

Er zijn vele manieren om je target om te leggen. De makers hebben de game zo proberen te ontwerpen dat als je denkt dat je iets met het object kunt doen, je dat meestal ook daadwerkelijk kan. Waardoor je waarschijnlijk de game meerdere keren wilt uitspelen.

In de trailer zien we dat Agent 47 achter een donker geheim komt, waardoor hij alles wat hij tot nu toe heeft gedaan in twijfel trekt. Hoe dat precies zit, zie je in de Hitman: Absolution Launch Trailer. En vergeet zondagmiddag dus niet over te schakelen naar Gamekings.tv voor de review van Hitman: Absolution.

Hitman: Absolution Launch Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch