Menu Premium

High Moon kondigt Deadpool aan

Gamekings Redactie 15/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deadpool, de enige Marvel held waarvan niet alleen de skills, maar ook de oneliners dodelijk zijn, krijgt zijn eigen game. De ontwikkelaar achter Transformers: Fall of Cybertron, High Moon, staat achter het roer en onthulde de game op Comic Con.

High Moon heeft het maar druk. Eerst moeten ze nog Transformers: Fall of Cybertron afleveren, ondertussen zijn ze begonnen aan een andere game uit het Marvel universum, Hit Monkey, en ze hebben nu dus ook aangekondigd dat ze bezig zijn met Deadpool. De game draait, zoals de titel al doet vermoeden, rondom de ADHD comic-held met bijdehante bek Deadpool, een kleurrijk en geliefd personage uit de Marvel wereld. High Moon en Activision, die de game gaat uitgeven, lanceerden met de onthulling meteen ook een website.

Als we afgaan op de website, dan zal Deadpool net zo bijdehand worden als in de comics. Zo deelt Deadpool bijvoorbeeld graag met je de vijf redenen waarom hij van Chimichanga’s houdt. Het ziet er dus naar uit dat de game ‘the man himself’ eer aan zal doen. Combineer dat samen met de ervaring die High Moon heeft met de Transformers games en de game barst van de potentie. Zoals Deadpool het zelf mooi verwoordt: “Suck it Wolverine!”

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch